Tuo kuva on mielestäni niin hauska, että annan tämän pohjan olla jonkin aikaa, vaikka muuten se ei niin sopiva olekaan. Kuva ei kyllä kerro totuutta perhepäivähoidosta tai hoitajasta :) Minulla on hoidossa neljä lasta, eli yksi lapsi tuossa ei lentele huomaamattani karkuun :) Olisikohan lentelijä minä, joka katselee vähän korkeammalta, mitä tapahtuu. Nyt kun lapset ovat saaneet taas potkulaudat pihaan niin välillä tarvitsisi kyllä siivet selkään, niin kovaa niillä potkutellaan..

Ulkona onkin taas erityisen kivaa nyt, kun kevät on koittanut ja hiekkakasakin on taas paljastunut lumien alta näkyviin. Mutta kuka siitä on vienyt hiekat talven aikan? Hiekka on kyllä niin katoava elementti, ettei tosikaan. No, siellä on nyt taas niin kiva tehdä hiekkakakkuja, autoille teitä jne. Meillä myös kaivetaan aarteita (yhden pienen pallo oli monta päivää hukassa "missä mun pallo, missä mun pallo" ja eilen se sitten löytyti hiekkakasasta -aikas syvältäkin vielä), eli piilotetaan niitä syvälle hiekkaan ja sitten etsitään. Meidän piha on laatoitettu lähes kokonaan ja paljon ollaan pelailtu sählyäkin jälleen.

Parastahan on tietty se, kun ei tarvitse pukea kuin lenkkarit ja lippiksen! Paitsi potkulautaillessa ja skeitatessa laitetaan aina kypärä päähän.