Olimme tänään Teatteri Rollon esityksessä Putkimiehen pusu. Tiedättekö, mikä on putkimiehen pusu? Minä en tiennyt ...nyt tiedän, että se on se "imukuppivekotin", jolla saa viemärit auki.

Teatteri Rollon esityksissä mua aina viehättää se, miten yksinkertaisia ne ovat. Tämäkin näytös kesti 40minuuttia ja siihen kuului kolme laulua, muutamia yksittäisiä sanoja sekä kymmeniä, kymmeniä Putkinen -huudahduksia. Näytelmässä esiintyi neljä putkimiestä, joiden elämää viemärissä kuvattiin. Tyypeillä oli eriväriset haalarit päällä ja kunkin nimi oli Putkinen :) Rollolaiset osaavat ottaa lapset huomioon todella hyvin, eivät aliarvioi heitä mitenkään vaan lapsen mielikuvitukselle annetaan tilaa olla ja kasvaa. Putkimiehen pusu -näytelmä oli hauska, lapset nauroivat välillä ihan kippurassa. Lopuksi lapset pääsivät kurkkaamaan ja kiipeemään putkiin, putkimiehen pusuakin sai kokeilla.

Kannatti todella lähteä -18 asteen pakkasessa kävelemään teatteria kohti. Aurinko paistoi, lunta paljon -mikä sen parempaa.

 

Varasin jokin aika sitten meille muutamat teatterit kevätkaudelle. Tässä yhden lapsen lumiukkotyö kotiin vietäväksi: