Tässä muutama lempilelu meiltä nykyään.

Erilaisia todella paksuja kartonkikuvia, joissa kuvan ympärillä reiät. Rei'istä pujotellana erivärisä nauhoja. Näistä tykkää kaikenikäiset, vaikka joka reikään ei pienillä osukaan. Nämä ovat hyvää harjoitusta isommalle iälle, jolloin aletaan tekemään ompelutöitä.

Pujottelurullat. Tästä tykkää varsinkin meidät pikkuiset.Musiikkia meillä kuunnellan joka päivä. Yleensä yksivuotiaamme pyytää sitä heti tultuaan hoitoon, tulee ensimmäisenä. Yhdessä valitsemme cd:n -hän tietty kuvan perusteella :) Suuri hitti kaikille on soittimet:Tämän hetken lempipeli, jota pelataan ihan joka päivä.
Kaksivuotiaamme tykkää tästä paljon. Yksivuotias säheltää aina vieressä mutta ei tietenkään jaksa pelata kauaa. Kolmevuotias jaksaa pelata ja ainakin yhden pelin pelaamme hänen kanssaan kahdestaan sen jälkeen, kun muut ovat jo luovuttaneet.Palaset laitetaan yllä olevaan koteloon ja sieltä nostetaaan. Palat on laudan värisiä, joten pienellekin helppo. Tätä kun pelaamme kolmevuotias ottaa Barbapupun, koska on tyttö ja tykkää koruista. Kaksivuotias ottaa Barbapaavon, koska siinä on jalkapallo. Yksivuotias valitsee Barbapojun, koska siinä ona kala. Mun pitää ottaa aina Barbamama, koska olen nainen :D