Ensi viikolla alkaisi kesäloma. Tänään aloitimme askartelun nimeltä Kesätaulu. Kesätaulua tehdään päivittäin kesälomaan asti, eli sen on joulukalenterin kesäversio pienemmässä mittakaavassa. Joka päivä askartelemme tauluun jonkin lasten valitseman kesään liittyvän asian.

Tänään valmistimme pohjan taululle. Vaaleansinisestä kartongista leikattiin iso ympyrä, joka liimattin valkoiselle kartongille. Vaaleansinisen alaosaan leikattiin ja liimattiin vihreä puoliympärä. Eli taivas ja nurmikko olisivat nyt valmiit. Huomenna sitten tauluun tehdään ensimmäinen kesäjuttu. Paljastettakoon tässä, että se on poika4v:n valitsema lokki. Lokkeja kiljuu talomme ympärillä jatkuvasti, joten siitä se ajatus kuulemma pojalle tuli :)

Tänään olikin aamupäivällä ulkona oikein syksyinen ilma, tuuli ja satoi. Piti pitkästä aikaa pukea ulkovaatteet päälle, eikä tullut kuulemma ollenkaan kuuma. Tuntui nimittäin vähän hassulta laittaa ulkoiluvaatteet kesällä päälle ja sanoinkin lapsille, että takin ainakin voi riisua, jos tulee kuuma. Iltapäivällä sitten tarkeni leikkiä ihan sisävaatteet päällä.